GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κίτρινες και λευκές διαγραμμίσεις κατέκλυσαν την Ξάνθη (+VIDEO)

-Επιχείρηση διαγράμμισης πραγματοποιούν τα συνεργεία του Δήμου στους δρόμους της πόλης  Στη διαγράμμιση των υφιστάμενων διαβάσεων τ...

-Επιχείρηση διαγράμμισης πραγματοποιούν τα συνεργεία του Δήμου στους δρόμους της πόλης 

Στη διαγράμμιση των υφιστάμενων διαβάσεων των πεζών αλλά και των χώρων στάθμευσης προχωρούν τις τελευταίες ημέρες τα συνεργία του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης. 

Υπάλληλοι των Τεχνικών Υπηρεσιών πραγματοποιούν καθημερινά επιδρομές στην πόλη, εντοπίζοντας τις διαβάσεις των πεζών που λόγω συχνής χρήσης έχουν ξεθωριάσει και είναι αμυδρά πλέον ορατές, βάφοντάς τες ώστε να είναι εμφανείς τόσο στους διερχόμενους οδηγούς όσο και στους πολίτες. 

Όπως εξηγεί ο κ. Νίκος Σπυριδόπουλος, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, «πρόκειται για μια προγραμματισμένη συντήρηση. Έγινε η προμήθεια των χρωμάτων και οι εργαζόμενοι βάφουν τις διαβάσεις, κυρίως έξω από τα σχολεία αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης», εξηγώντας πως «βάφουμε και την 28ης Οκτωβρίου, σε λίγες ημέρες θα έχουμε και τις παρελάσεις εκεί». 

Τα συνεργεία ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες τις διαγραμμίσεις πρωτίστως έξω από τα σχολεία της πόλης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τοποθετώντας κατά τη διάρκεια των εργασιών προειδοποιητικούς κώνους για τους διερχόμενους οδηγούς. 

Οι διαγραμμίσεις έχουν επεκταθεί στο σύνολο των κεντρικών και πολυσύχναστων δρόμων της πόλης, προκαλώντας σε πολλές των περιπτώσεων το συναίσθημα του εκνευρισμού στους οδηγούς, οι οποίοι πέφτουν πάνω στις εργασίες και ενδεχομένως να ταλαιπωρούνται. 




Δεν υπάρχουν σχόλια