GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντιφασιστική συναυλία στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης (+VIDEO)

Το απόγευμα της Πέμπτης, στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε συναυλία που διοργάνωσε το ΜΑΣ, το ΠΑΜΕ και α...

Το απόγευμα της Πέμπτης, στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε συναυλία που διοργάνωσε το ΜΑΣ, το ΠΑΜΕ και αγωνιστικές επιτροπές μαθητών ενάντια στη ναζιστική Χρυσή Αυγή. 

Στην εκδήλωση διαβάστηκε ψήφισμα από μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που καλούσε όλους τους μαθητές να οργανώσουν την πάλη τους στις τάξεις τους ενάντια στους φασίστες απομονώνοντας τους σε κάθε σχολείο και σε κάθε γειτονιά. 

Επίσης διαβάστηκε και το ψήφισμα του ΜΑΣ που μεταξύ άλλων ανέφερε:  «Η οργανωμένη, συλλογική δράση, θα τους πνίξει! Αυτούς, τα αφεντικά τους, το σύστημα που  τους θρέφει και τους «ταΐζει» με κάθε τρόπο. Η δολοφονική δράση τους και η σάπια ιδεολογία τους δεν θα περάσει! Κάνουμε μπλόκο στους φασίστες σε κάθε σχολείο, σχολή, γειτονιά, χώρο δουλειάς! Να μην έχουν τόπο να σταθούν!»

Τοπικά και φοιτητικά συγκροτήματα έπαιξαν για περίπου τρεις ώρες αντιφασιστικά και άλλα τραγούδια. Η βραδιά έκλεισε με αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής και οργάνωσης της δράσης, μπροστά στα συλλαλητήρια στις 3/10 που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Ξάνθη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια