GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πτώσεις δέντρων και καταστροφές στην Ξάνθη από την κακοκαιρία (+VIDEO)

-Έριξε δέντρα και προκάλεσε ζημίες στην παραλιακή ζώνη η κακοκαιρία της Παρασκευές  Καταστροφές μικρής ωστόσο έκτασης προκάλεσε ...


-Έριξε δέντρα και προκάλεσε ζημίες στην παραλιακή ζώνη η κακοκαιρία της Παρασκευές 

Καταστροφές μικρής ωστόσο έκτασης προκάλεσε το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Ξάνθη το βράδυ της Παρασκευής. 

Λίγο μετά τις 22.00 σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν ζημίες κυρίως στην παραλιακή ζώνη της Ξάνθης. 

Στην παραλία του Μυρωδάτου, όπου και καταγράφηκαν οι περισσότερες ζημίες, οι άνεμοι έριξαν δένδρα, χωρίς ωστόσο αυτά να πέσουν πάνω στο οδόστρωμα και να προκαλέσουν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Παράλληλα, οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν τόσο έντονοι που κατάφεραν να ρίξουν δύο ξύλινες κατασκευές που βρίσκονταν τοποθετημένες κατά μήκος της παραλίας και οι οποίες χρησιμοποιούνταν ως αποδυτήρια για τους λουόμενους. 

Ζημίες μικρής έκτασης προκλήθηκαν σε κάποιους εκ των κάδων απορριμμάτων, ενώ οι άνεμοι κατάφεραν να λυγίσουν τις σιδερένιες κολώνες της πλαζ, πάνω στις οποίες έχουν τοποθετηθεί τόσο η Γαλάζια Σημαία, που κέρδισε φέτος η παραλία του Μυρωδάτου, όσο και η σημαία του δήμου και η Ελληνική σημαία. 

Μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν κατά μήκος του οδικού δικτύου της παραλιακής ζώνης, κυρίως λόγω αποσχισμένων κλαδιών ή σκουπιδιών και κάδων απορριμμάτων που είχαν παρασυρθεί από τους ανέμους.







Δεν υπάρχουν σχόλια