GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένοπλη απόπειρα ληστείας σε φούρνο στο κέντρο της Ξάνθης (+VIDEO)

-Το θύμα της ληστείας περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε στην κάμερα του ThrakiToday.com -Περίμενε έξω από το κατάστημα ο δράστης, σε δ...

-Το θύμα της ληστείας περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε στην κάμερα του ThrakiToday.com
-Περίμενε έξω από το κατάστημα ο δράστης, σε διπλανό πάρκο


Τον φόβο και τον τρόμο έζησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η υπεύθυνη του αρτοποιείου Λεχούδης που βρίσκεται επί της οδού 40 εκκλησιών στην Ξάνθη όταν έπεσε θύμα ληστεία από επίδοξο κλέφτη.

Όπως περιγράφει η ίδια, λίγο μετά τις 6.00 το πρωί και ενώ είχε μείνει μόνη της στο κατάστημα, ένας άνδρας φορώντας καπέλο και κουμπωμένο χειμωνιάτικο μπουφάν μπούκαρε μέσα στον φούρνο ζητώντας από την υπάλληλο τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο. Η ίδια αρνήθηκε να του δώσει λεφτά και στη συνέχεια ο δράστης έβγαλε από την τσέπη του ένα πιστόλι και χτύπησε την υπάλληλο στο κεφάλι.

Ακολούθως τράπηκε σε φυγή χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το κατάστημα. Σοκαρισμένη από την επίθεση η υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία για την επίθεση, ενώ γείτονες αναφέρουν πως ο δράστης είχε θεαθεί σε πάρκο που βρίσκεται κοντά στο αρτοποιείο πριν προβεί στην απόπειρα της ληστείας. Οι κάμερες του καταστήματος ωστόσο κατάφεραν να καταγράψουν τις κινήσεις του, ενώ το σχετικό υλικό έχει κατατεθεί στην Αστυνομία.

«Άνοιξα το μαγαζί το πρωί ήρθε μετά από ένα 20λεπτο ο οδηγός. Αφού έφυγε μπήκε ένας μέσα μου ζήτησε να χρήματα, του είπα δεν σου δίνω τίποτα και βγάζει μετά ένα πιστόλι με χτύπησε στο κεφάλι και έφυγε ανενόχλητος χωρίς να πάρει τίποτα» αναφέρει το θύμα της επίθεσης, εξηγώντας πως  «εκείνη τη στιγμή δεν τον είδα αλλά τον καταγράψανε οι κάμερες». Ο δράστης φέρεται να ζητούσε με σπαστή φωνή από την υπάλληλο να παραδώσει τα χρήματα του ταμείου, με την ίδια να επισημαίνει πως δεν μπορούσε να αντιληφθεί εάν πρόκειται για αλλοδαπό ή μεθυσμένο.  

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και μετά την αξιοποίηση τόσο του οπτικού υλικού που είχαν στα χέρια τους οι Αστυνομικές Αρχές, όσο και των μαρτυριών, κατάφεραν να συλλάβουν έναν ηλικιωμένο άνδρα που κατηγορείται για την απόπειρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια