GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ξάνθης δάσκαλοι και καθηγητές (+VIDEO)

Πορεία στους δρόμους της Ξάνθης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, ημέρα έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς, δάσκαλοι και κ...


Πορεία στους δρόμους της Ξάνθης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, ημέρα έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς, δάσκαλοι και καθηγητές. 

Οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, αναρτώντας πανό και μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους πολίτες.

Ακολούθως ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα, ενώ κάποιοι εκ των διαδηλωτών φορούσαν πορτοκαλί μπλουζάκια με συνθήματα υπέρ της δημόσιας και δωρεάν παιδείας για όλους.

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης καταλήγοντας στο κτήριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απ’ όπου αποχώρησαν χωρίς να σημειωθεί η παραμικρή παραφωνία.

Τόσο οι καθηγητές όσο και οι δάσκαλοι της Ξάνθης αποφάσισαν διά των Γενικών τους Συνελεύσεων να συστρατευτούν με τις θέσεις των Ομοσπονδιών τους, προχωρώντας από την ερχόμενη Δευτέρα σε πενθήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις. Το πρωί της Τετάρτης έδωσαν κανονικά το παρών στις σχολικές μονάδες της περιοχής όπου τελέσθηκαν οι καθιερωμένοι αγιασμοί.

Η συμμετοχή του κόσμου στο Συλλαλητήριο και την πορεία των εκπαιδευτικών κρίνεται ικανοποιητική, συγκριτικά με αντίστοιχες κινητοποιήσεις δασκάλων και καθηγητών στο παρελθόν.  




Δεν υπάρχουν σχόλια