GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Skoda: Παραιτήθηκε ο Καραγεώργιου - Αιχμηρή ανακοίνωση Πανόπουλου

Την παραίτηση του από τον πάγκο της SkodaΞάνθης υπέβαλλε ο Νίκος Καραγεωργίου λίγη ώρα μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό. Πανόπουλος: ...

Την παραίτηση του από τον πάγκο της SkodaΞάνθης υπέβαλλε ο Νίκος Καραγεωργίου λίγη ώρα μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό. Πανόπουλος: “Συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού”.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας δήλωσε μετά το ματς στο Φάληρο: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που έπαιξε καλά και κέρδισε. Και ως άνθρωπος και ως προπονητής, βλέποντας μία τέτοια εικόνα της ομάδας μου, ούτε μπορώ να το δεχθώ ούτε να το ανεχθώ.

Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη της κατάστασης. Έχω μάθει στη ζωή μου να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου για αυτό και σταματάω να είμαι προπονητής της Ξάνθης. Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση της διοίκησης.

Έχω πάρει πολλά πράγματα από αυτήν την ομάδα και θα ήταν άδικο η παρουσία μου να δημιουργεί καταστάσεις, για αυτό και αποχωρώ προκειμένου να βρει η Ξάνθη ξανά την τύχη της με κάποιον άλλον προπονητή".

Στην παραίτηση του Καραγεωργίου ίσως να έπαιξε ρόλο και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ακριτική ΠΑΕ κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η οποία ανέφερε:

"Ένα μεγάλο συγνώμη στους φίλους του Ολυμπιακού που πήγαν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους μ’ αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Ξάνθη, όπως αυτή παρουσιάζεται στο α’ ημίχρονο κι ένα εξίσου μεγάλο συγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας για την τραγική αυτή εικόνα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αυτή η ομάδα μας", ήταν το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ακριτικής ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια