GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Guardian: Πώς με μαχαίρωσαν δύο Χρυσαυγίτες – Συγκλονιστική μαρτυρία από θύμα επίθεσης την επομένη της δολοφονίας Φύσσα

Μία συγκλονιστική μαρτυρία από θύμα επίθεσης από Χρυσαυγίτες έχει καταγράψει η Guardian. Στο βίντεο μία νεαρή κοπέλα περιγράφει τον τρόμο ...

Μία συγκλονιστική μαρτυρία από θύμα επίθεσης από Χρυσαυγίτες έχει καταγράψει η Guardian. Στο βίντεο μία νεαρή κοπέλα περιγράφει τον τρόμο που έζησε στα χέρια δύο οπαδών του κόμματος μία ημέρα έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στο βίντεο δεν παρουσιάζεται το πρόσωπό της και η φωνή της είναι αλλοιωμένη, αλλά είναι εμφανή τα σημάδια από τις μαχαιριές στο πρόσωπο και τα χέρια που τις προκάλεσαν οι δύο άνδρες που της επιτέθηκαν. Η κοπέλα επέστρεφε το βράδυ στο σπίτι της, στη Δάφνη, όταν την πλησίασαν δύο μαυροφορεμένοι που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

«Σχολίασαν την αντιφασιστική μπλούζα που φορούσα, μου είπαν ότι η ραπ και η χιπ χοπ σκηνή είναι κατά του φασισμού. Συνέχισα να προχωράω. Γύρισαν, με έπιασαν, με πήγαν πιο μέσα στο πεζοδρόμιο για να μην φαινόμαστε από το δρόμο. Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια πίσω από την πλάτη, ο άλλος έβγαλε κάτι σαν σουγιά από την τσέπη του. Μου τον έβαλε στο λαιμό και στο πρόσωπο και μου έλεγε ''Είμαστε περισσότεροι από εσάς και θα μάθεις να μην φοράς τέτοιες μπλούζες''», λέει η κοπέλα στη μαρτυρία της, ενώ προσθέτει πως τη χτύπησαν στο πόδι και στο στομάχι. Αυτό που φαίνεται πως την έσωσε από τα χειρότερα ήταν ένα αυτοκίνητο που περνούσε από το δρόμο και σταμάτησε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να φύγουν.

«Στην αρχή ήμουν πολύ τρομοκρατημένη,. Τις επόμενες ημέρες μου έβγαινε σε οργή. Δεν είναι φυσιολογικό να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και να κινδυνεύουμε από αυτούς τους τύπους», είπε η κοπέλα που πρόσθεσε πως δεν πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

«Δεν βρίσκω κανένα λόγο για να πάω. Δεν θα έχει καλή εξέλιξη. Απλά θα καταγράψουν το γεγονός, γιατί πρέπει, αλλά δεν θα κινήσουν καμία διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την έκπληξή της για τις εξελίξεις στη χώρα έπειτα από τη δολοφονία του Φύσσα.

«Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο που τώρα γίνεται όλο αυτό από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ. Το ότι είναι ενάντια στη Χρυσή Αυγή, ενώ τόσο καιρό την κάλυπταν. Το παρουσιάζουν σαν κάτι καινούριο, σαν κάτι που δεν ήξεραν τόσο καιρό», κατέληξε η κοπέλα.
efimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια