GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις κινητοποιήσεις των Αστυνομικών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Συνάντηση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν είχαν τη Δευτέρα εκπρόσωποι των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης. Στη συνάν...

Συνάντηση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν είχαν τη Δευτέρα εκπρόσωποι των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης.

Στη συνάντηση μετείχαν οι κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ Γιώργος γραμματέας συντονισμού, ο κ. ΣΑΜΑΚΟΒΙΤΗΣ Δημήτριος μέλος συντονιστικής, και ο κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ Στάθης επιστημονικός συνεργάτης.

«Κατά τη συνάντηση ενημερώσαμε τον κ.βουλευτή για τα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό της Α.Δ Ξάνθης καθώς και για τα γενικά προβλήματα που απασχολούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της χώρας» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης, συμπληρώνοντας πως «από την πλευρά του ο κύριος βουλευτής και οι συνεργάτες του μας δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θεωρούν τους αστυνομικούς, εργαζόμενους και ότι θα είναι δίπλα μας σε κάθε διεκδίκηση που αφορά τους αστυνομικούς αλλά και την ασφάλεια του πολίτη. Τέλος τον ευχαριστούμε για την αυτόβουλη παρουσία του στο μπλοκ της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κατά την κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη την 06/09/2013 καθώς ήταν η πρώτη παρουσία τοπικού βουλευτή σε Πανελλήνιας εμβέλειας κινητοποίηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια