GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κίνδυνος αεροπορικού ατυχήματος στη Φωνή της Αμερικής στην Ξάνθη

-15 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Ζήτησαν τη συνδρομή του Εργατικού Κέντρου -Δεν λειτουργούν τα φώτα πλοήγησης που προειδοποιούν τα αερο...

-15 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Ζήτησαν τη συνδρομή του Εργατικού Κέντρου
-Δεν λειτουργούν τα φώτα πλοήγησης που προειδοποιούν τα αεροπλάνα


Χωρίς προειδοποιητικές λάμπες πλοήγησης έχουν μείνει οι κεραίες στις εγκαταστάσεις της Φωνής της Αμερικής στο Δασοχώρι Ξάνθης με ορατό τον κίνδυνο αεροπορικού ατυχήματος.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι τα φώτα πλοήγησης που βρίσκονται τοποθετημένα στις κορυφές 53 κεραιών και προειδοποιούν τα διερχόμενα αεροπλάνα για την ύπαρξη του εμποδίου δεν λειτουργούν, καθώς δεν έχουν αντικατασταθεί οι λάμπες. Οι εγκαταστάσεις της Φωνής της Αμερικής βρίσκονται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης με ορατό το ενδεχόμενο να σημειωθεί κάποιο ατύχημα όσο δεν λύνεται το πρόβλημα.

Μιλώντας στο XanthiTimes.gr η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων κ. Μπενίση παραδέχθηκε την ύπαρξη του προβλήματος, δεσμευόμενη παράλληλα πως θα υπάρξει αντικατάσταση των λαμπτήρων, κάτι που μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει συμβεί. 

15 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι!
Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στη Φωνή της Αμερικής, ήτοι έξι φύλακες και τρεις συντηρητές του χώρου, ζήτησαν το πρωί της Τρίτης τη νομική συνδρομή του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης καθώς όπως καταγγέλλουν δεν τους έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα των τελευταίων 15 μηνών.

«Θα υπάρξει μια συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη δικηγόρο του Εργατικού Κέντρου ώστε να δούμε ποιες θα είναι οι ενέργειες μας από εδώ και πέρα» τονίζει ο κ. Άγγελος Μπεμπεκίδης πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης σημειώνοντας πως κάποιοι εκ των εργαζομένων απασχολούνται με δελτίο παροχής υπηρεσιών, κατά τα λεγόμενα των ιδίων, και κάποιοι άλλοι είναι δηλωμένοι στο ΙΚΑ και ως εκ τούτου μετά τη συνάντηση μαζί τους θα καθοριστούν οι δράσεις που θα αναληφθούν από πλευράς Εργατικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια