GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προχωρούν σε στάση εργασίας οι εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ τη Δευτέρα

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρούν τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com, οι εργαζόμενοι στην καπνοβιομηχανία της ΣΕΚΑΠ...

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρούν τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com, οι εργαζόμενοι στην καπνοβιομηχανία της ΣΕΚΑΠ.

Η κινητοποίηση αυτή φαίνεται πως έχει καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα ενόψει και τις προγραμματισμένης συνάντησης με τη διοίκηση του εργοστασίου την ερχόμενη Τρίτη. Όπως είναι γνωστό οι εργαζόμενοι έχουν μείνει ανικανοποίητοι από τις έως τώρα επαφές τους με τη διοίκηση, ενώ προσφάτως προχώρησαν και σε 48ώρη απεργιακή κινητοποίηση ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους αλλά και την έκθεση του επιχειρηματικού πλάνου της εταιρίας από πλευράς της διοίκησης. 

Οι συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δυο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία. Υπενθυμίζεται πως από την πλευράς της η εργοδοσία προχώρησε στην καταβολή κάποιων εκ των δεδουλευμένων που διεκδικούν οι εργαζόμενοι, ενώ οι τελευταίοι προσέφυγαν την Πέμπτη για ακόμη μια φορά στον Επόπτη Εργασίας, καταγγέλλοντας προσπάθεια από πλευράς της εργοδοσίας να πείσει μεμονωμένα εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας. 

Τα αμέσως επόμενα 24ώρα και μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών, εκτιμάται ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμα και θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο στην καπνοβιομηχανία.     

Δεν υπάρχουν σχόλια