GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β.: "Δεν θα γίνει καμία υποβάθμιση του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας"

-Παρουσιάζεται καθησυχαστικός με επιστολή του προς το ThrakiToday.com  Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση των εργαζομένων του Ε.Κ.Α....

-Παρουσιάζεται καθησυχαστικός με επιστολή του προς το ThrakiToday.com 

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας περί δρομολογημένης υποβάθμιση του τοπικού παραρτήματος, δίνει μέσα από το ThrakiToday.com ο κ. Δημήτριος Παπαγιαννίδης, πρόεδρος του Δ.Σ. Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

«Στα γενικότερα πλαίσια του εκσυγχρονισμού αλλά και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας προς τους πολίτες όλης της χώρας, γίνονται συνολικές προτάσεις από ανάλογες επιτροπές. Οι εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας θα πρέπει να γνωρίζουν πως όλες οι προτάσεις αφού στοιχειοθετηθούν ανάλογα στη συνέχεια καταλήγουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο προεδρεύω, προς συζήτηση» επισημαίνει ο κ. Παπαγιαννίδης.

«Θα ήθελα λοιπόν, προσωπικά, να καθησυχάσω τους εργαζομένους του παραρτήματος του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας πληροφορώντας τους πως ποτέ δεν ενέκρινα προτάσεις «ελαφρά τη καρδία» και πόσο μάλλον τα παραρτήματα που αν μη τι άλλο έχουν νευραλγικό ρόλο στην ενδυνάμωση σημαντικών Εθνικών μας περιοχών. Βάσει αυτών ο βασικός σκοπός των τελικών αποφάσεων μου θα είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων, από το Ε.Κ.Α.Β, υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες του νομού Καβάλας» προσθέτει ο ίδιος, εξηγώντας πως «επειδή, εντελώς συμπτωματικά, η προαναφερόμενη ανακοίνωση των εργαζομένων με βρίσκει κατά τη διάρκεια περιοδείας μου σε όμορες περιοχές με στόχο την απευθείας καταγραφή αλλά και επίλυση των προβλημάτων των διαφόρων παραρτημάτων και τομέων του Ε.Κ.Α.Β., ήδη τους έχω προσκαλέσει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου να μεταβούν στην Κομοτηνή ώστε να έχουμε απευθείας συζήτηση σχετικά με το θέμα που τους απασχολεί. 

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να πληροφορήσω άπαντες πως όλες οι ενέργειες μου αλλά και οι αποφάσεις μου ως προέδρου του Ε.Κ.Α.Β., διέπονται από τις αρχές της συνείδησης, της αξιοπρέπειας αλλά και του αισθήματος ευθύνης προς το εθνικό συμφέρον». 

Υπενθυμίζεται πως με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας χτύπησαν το καμπανάκι του κινδύνου επισημαίνοντας από την πλευράς τους πως έχει αποφασιστεί η υποβάθμιση του παραρτήματος ΕΚΑΒ Καβάλας σε τομέα, από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, και μάλιστα χωρίς να ζητηθεί η γνώμη των ίδιων των εργαζομένων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια