GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκινούν τη μεταφορά των μαθητών τα ταξί της Ξάνθης

-Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου -Έλαβαν τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τις συμβάσεις, ισχυρίζονται οι οδηγοί τ...

-Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου
-Έλαβαν τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τις συμβάσεις, ισχυρίζονται οι οδηγοί ταξί 

Στην έναρξη των μαθητικών δρομολογίων προχωρούν από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα ταξί της Ξάνθης, καθώς όπως αναφέρουν έλαβαν τις απαραίτητες διευκρινήσεις γύρω από τις συμβάσεις μεταφοράς. 

Όπως είναι γνωστό πριν από λίγες ημέρες τα ταξί της πόλης αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναστολή των δρομολογίων, επισημαίνοντας πως υπήρξε παράταση των συμβάσεων μεταφοράς που είχαν συνάψει πέρσι με την Περιφέρεια γεγονός ωστόσο που δημιουργούσε ερωτηματικά για τους ίδιους. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης τόσο ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Eurotaxi Ξάνθης κ. Στέλιος Γουναρίδης όσο και ο πρόεδρος του  Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης "ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ" κ. Βασίλης Γεωργιάδης συναντήθηκαν στην έδρα της Π.Ε. Ξάνθης με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φώτη Καραλίδη από τον οποίον έλαβαν διευκρινήσεις. 

«Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη θα ισχύσει παράταση των περυσινών συμβάσεων μεταφοράς μαθητών με τις ίδιες τιμές και με τον ίδιο αριθμό μαθητικών δρομολογίων με ταξί» αναφέρουν οι οδηγοί ταξί εξηγώντας πως «μετά από αυτές τις απαραίτητες για εμάς διευκρινίσεις λύνεται από μέρους μας το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με τον τρόπο παράτασης των συμβάσεων της μεταφοράς των μαθητών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε μαθητές, γονείς και δασκάλους, πως από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η μεταφορά των μαθητών με ταξί, προς και από τις σχολικές μονάδες θα διεξάγεται κανονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια