GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με απεργίες ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Την απόφαση να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις κατά την έναρξη των εγγραφών για το νέο ακαδημαϊκό έτος πήραν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Δη...

Την απόφαση να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις κατά την έναρξη των εγγραφών για το νέο ακαδημαϊκό έτος πήραν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ακολουθώντας τη στάση της Ομοσπονδίας τους. 

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΔΠΘ συγκάλεσαν Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσουν για τη μορφή των κινητοποιήσεων τους καταλήγοντας στην προκήρυξη 48ωρης απεργίας την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ημέρες έναρξης των εγγραφών στο Πανεπιστήμιο. 

Μετά το πέρας του 48ωρου οι εργαζόμενοι θα συγκαλέσουν  νέα Γ.Σ. ώστε να αποφανθούν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. Οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων της χώρας μέσω των κινητοποιήσεων εκφράζουν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο της επέκτασης του μέτρου της διαθεσιμότητας στον κλάδο τους, που σε περίπτωση υλοποίησης του απειλείται το 25% του Διοικητικού Προσωπικού των Ιδρυμάτων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια