GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εμβόλια, κασκόλ, γάντια και σκούφοι για ανασφάλιστα παιδιά της Ξάνθης

Στον εμβολιασμό και στην εξέταση περισσότερων από 50 παιδιών προχώρησε ο δήμος Ξάνθης στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμβολιά-ζουμε: Παιδι...

Στον εμβολιασμό και στην εξέταση περισσότερων από 50 παιδιών προχώρησε ο δήμος Ξάνθης στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» την Τετάρτη.  

Η δράση είναι η δεύτερη κατά σειρά που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου με την κοινωφελή μη κερδοσκοπική οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 

Συνολικά, εξετάστηκαν 51 παιδιά στο χώρο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», εκ των οποίων 49 εμβολιάστηκαν με 90 πολυδύναμα εμβόλια, ενώ ο ίδιος χώρος  παραχωρήθηκε στην οργάνωση, Κοινωνική Αλληλεγγύη για τον εμβολιασμό 4 παιδιών και στο Δήμο Μύκης για τον εμβολιασμό 4 παιδιών.

«Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί ιδιατέρως τους Παιδιάτρους Ξάνθης Αμαλία Τ. Δημήτριο Α. , Ιωάννα Β. , Έρη Κ. , και Γεώργιο Τ. για το εξαιρετικό επιστημονικό ενδιαφέρον που επέδειξαν στις ομάδες ανασφάλιστου πληθυσμού της πόλης μας και για την εθελοντική και ανιδιοτελή  προσφορά τους στον εμβολιασμό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος ευχαριστώντας παράλληλα, τον Πολιστικό Σύλλογο Κατασκηνωτές για την προσφορά τους σε δώρα τα οποία διανεμήθηκαν στα παιδιά, τα μέλη της Μ.Κ.Ο. Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ για τη δωρεά σε παπούτσια, βιβλία και σχολικά είδη στους μαθητές του 2ου Μειονοτικού Σχολείου Ξάνθης καθώς επίσης, και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης για τη διάθεση κασκόλ, γαντιών και σκούφων στα εξεταζόμενα παιδιά. 

Ο Δήμος Ξάνθης θα επαναλάβει τη δράση του εμβολιασμού, το Νοέμβριο του 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια