GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συγκέντρωσαν σχολικά είδη για τις άπορες οικογένειες στην Ξάνθη!

Στη συγκέντρωση σχολικών ειδών τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με παιδιά στην Ξάνθη προχώρησαν τα μέλη της Ομάδ...

Στη συγκέντρωση σχολικών ειδών τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με παιδιά στην Ξάνθη προχώρησαν τα μέλη της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης από νωρίς το πρωί του Σαββάτου. 

Τα μέλη της ΟΚΑ τοποθέτησαν πανό της Ομάδας και έστησαν έναν μικρό πάγκο στην Κεντρική Πλατεία της πόλης στις 9.00 το πρωί του Σαββάτου, δεχόμενοι τις προσφορές των κατοίκων της Ξάνθης μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Τσάντες, σχολικά βοηθήματα, μολύβια, στυλό, παγούρια και τετράδια είναι μερικά από αυτά που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα μέλη της ΟΚΑ και τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη πρωτοβουλία είχε λάβει και πέρσι η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Βιβλιοπωλείο της Ομάδας» σημειώνει η πρόεδρος της ΟΚΑ κ. Μαίρη Μπεμπέκη, εξηγώντας πως «αυτή τη στιγμή η Ομάδα βοηθάει 300 οικογένειες, βέβαια και πέρσι δώσαμε και σε άλλες οικογένειες που ήταν και οι δύο γονείς άνεργοι και δεν ήταν γραμμένοι ακόμη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ομάδας. Ανάλογα με τα σχολικά που θα συγκεντρώσουμε θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά». 

Η διανομή των σχολικών θα γίνει από τα μέλη της Ομάδας στους δικαιούχους αμέσως μετά το πρώτο άκουσμα του κουδουνιού για φέτος, ενώ όπως τονίζει η κα. Μπεμπέκη τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν είναι τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα. 

«Εμείς δεν είχαμε πρόβλημα να είναι και μεταχειρισμένα τα σχολικά που φέρνει ο κόσμος, όπως για παράδειγμα οι τσάντες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ζητάμε καινούργια στους καιρούς που ζούμε» επισημαίνει η ίδια, τονίζοντας πως «ο κόσμος φέτος ανταποκρίθηκε πολύ περισσότερο απ’ ότι είχε ανταποκριθεί πέρσι στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση σχολικών».  



Δεν υπάρχουν σχόλια