GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι αντικαταστάτες των αξιωματικών που παραιτήθηκαν λόγω Χρυσής Αυγής

Από την Ελληνική Αστυνομία, ανακοινωθήκαν τα ονόματα των αξιωματικών που θα αντικαταστήσουν τους δύο συναδέλφους τους oι οποίοι παραιτήθηκ...

Από την Ελληνική Αστυνομία, ανακοινωθήκαν τα ονόματα των αξιωματικών που θα αντικαταστήσουν τους δύο συναδέλφους τους oι οποίοι παραιτήθηκαν, εξαιτίας της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα.

Επιπλέον ανακοινώθηκαν τα ονόματα όσων καταλαμβάνουν τις θέσεις ορισμένων εκ των αξιωματικών που μετακινήθηκαν, προκειμένου να διεξαχθεί η έρευνα που ανατέθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαο Δένδια, στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για «ενεργό συμμετοχή αστυνομικών στη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής και τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη αδικημάτων», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, τοποθετούνται στις κενές θέσεις που προέκυψαν από τις παραιτήσεις και μετακινήσεις Ανωτάτων Αξιωματικών, οι παρακάτω: 

Ο Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος (αντικαθιστά τον Ιωάννη Δικόπουλο)
Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Σουγλιέρης, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (αντικαθιστά τον Απόστολο Κασκάνη).
Ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβαλάς, ως Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Ο Υποστράτηγος Αναστάσιος Λάσκαρης, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Ο Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, ως Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας. 
Ο Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Ο Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (μετατίθεται από τη θέση του Υποστράτηγου, Προϊσταμένου του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας).

«Διευκρινίζεται, προς άρση κάθε παρερμηνείας, ότι οι εσωτερικές μετακινήσεις των Αξιωματικών, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, δεν απορρέουν από στοιχεία ή ενδείξεις για επίμεμπτες συμπεριφορές ή διασυνδέσεις και συνεπώς, σε καμία περίπτωση, δεν προσφέρονται για τη δημιουργία εντυπώσεων, παραφιλολογίας και αυθαίρετων συμπερασμάτων», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια