GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Έφαγε πόρτα» η εργαζόμενη του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη!

-Άλλαξαν κλειδαριές στο γραφείο της για να μην μπορεί να μπει και να εργαστεί -Διεκδικεί τα δεδουλευμένα 8μηνών η εργαζόμενη στη Ν.Ε. το...

-Άλλαξαν κλειδαριές στο γραφείο της για να μην μπορεί να μπει και να εργαστεί
-Διεκδικεί τα δεδουλευμένα 8μηνών η εργαζόμενη στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης 

Στον Επόπτη Εργασίας κατέφυγε η επί σειρά ετών τεχνική γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων 8 μηνών. 

Όπως είναι γνωστό το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικώνς οφείλει δεδουλευμένα στους εργαζόμενους του, δηλώνοντας αδυναμία να συνεχίσει την καταβολή της μισθοδοσίας και πετώντας το μπαλάκι στις κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές, ώστε να αναλάβουν αυτές την αποπληρωμή των εργαζομένων. 

Τοπικά στην Ξάνθη, η μια τεχνική γραμματέας του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων όταν πληροφορήθηκε πως άλλαξαν τις κλειδαριές στο γραφείο της ώστε αυτή να μην μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται και να μην υπάρχουν πειστήρια επ’ αυτού. Πράξη φυσικά που στόχο είχε να ωθήσει την εργαζόμενη στην παραίτηση. 

Η ίδια ωστόσο δεν φαίνεται να το βάζει κάτω καθώς παρουσιάζεται πρόθυμη να προσφύγει στη δικαιοσύνη ώστε να βρει να το δίκιο της. Οι δυσμενείς αυτές εξελίξεις στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και οι χειρισμοί από πλευράς των τοπικών στελεχών ήρθαν να δώσουν τη χαριστική βολή στην ίδια αποτεφρωμένη εικόνα του κόμματος πολιτικά, που δεν θυμίζει σε τίποτα τις δόξες του παρελθόντος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια