GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε δικαστικές περιπέτειες κυνηγοί της Ξάνθης με ηχομιμητική συσκευή!

-Η είδηση είχε δημοσιευτεί αποκλειστικά στο ThrakiToday στις αρχές του μήνα Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiToday.com για τη σύλληψ...

-Η είδηση είχε δημοσιευτεί αποκλειστικά στο ThrakiToday στις αρχές του μήνα

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiToday.com για τη σύλληψη τεσσάρων κυνηγών στον κάμπο της Ξάνθης με παράνομη ηχομιμητική συσκευή, στις αρχές του μήνα, επαληθεύει με ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης. 

Σε αυτή αναφέρονται:  
«Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Πυλαρινός Ιωάννης, Σαρχόσης Ιωάννης, Κωνσταντινίδης Σταύρος καθώς και ο Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης Βασίλας Παναγιώτης βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Μάνδρας του Νομού Ξάνθης.

Στις 5:00 πμ  αντιλήφθηκαν την ύπαρξη μιας ηχομιμητικής συσκευής προσέλκυσης ορτυκιών σε λειτουργία.

Κατόπιν συνεργασίας των θηροφυλάκων και της λήψης των ενδεδειγμένων ενεργειών εντόπισαν 4 άτομα στην συγκεκριμένη περιοχή οι οποίοι κυνηγούσαν ορτύκια με την χρήση της συγκεκριμένης ηχομιμητικής συσκευής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω θηροφύλακες στα 4 άτομα ανευρέθηκε και κατασχέθηκε η ηχομιμητική συσκευή, οι άδειες θήρας, τα κυνηγετικά όπλα καθώς και 34 ορτύκια και υποβλήθηκαν οι προβλεπόμενες μηνύσεις».   

Δεν υπάρχουν σχόλια