GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απροστάτευτοι οι πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ – Κριτική Αντιπολίτευσης

Κριτική στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Παυλίδη, η οποία σε ανακοίνωσή της κ...

Κριτική στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Παυλίδη, η οποία σε ανακοίνωσή της καυτηριάζει το γεγονός πως παρά τις σοβαρές καταστροφές που έχουν υποστεί στην περιουσία τους οι κάτοικοι της Περιφέρειας από το πρόσφατο κύμα θεομηνίας που έπληξε την περιοχή, η Περιφέρεια παρουσιάζεται για ακόμη μια φορά αδρανής.  

«Σε πολλά σημεία της περιφέρειας υπήρξαν, από ισχυρά καταστροφικά τοπικά καιρικά φαινόμενα, καταστροφές παραγωγών, αποθηκών, καλλιεργειών, που σε καιρό φτώχειας και ανέχειας δημιουργούν μέχρι και ζητήματα επιβίωσης σε αρκετές οικογένειες» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα εκτίθενται όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. 

«Στη Θάσο, ιδίως στην Καλλιράχη, όπου είχαμε επιστήσει εξ αρχής την ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων, στην διάρκεια της τελευταίας ισχυρής καταιγίδας υπήρξαν μεγάλες ζημιές, ακόμη και μερική καταστροφή κατοικιών, οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι ουδείς από τους αρμοδίους ενδιαφέρθηκε.

Στο Παλιό, όπου υπήρξαν διάφορα προβλήματα, ζημίες και μεγάλος κίνδυνος για τους συμπολίτες μας, φοβούμαστε ότι θα περιμένουμε για ουσιαστικές λύσεις την επόμενη θεομηνία» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η οποία καταλήγει πως «στο Βόρειο Έβρο το πρόβλημα της ευλογιάς στα ζώα, η θανάτωση πολλών, η καραντίνα της περιοχής προσθέτει νέες αγωνίες. Η Περιφέρεια όφειλε, αρμόδια ή αναρμόδια, να καταγράψει όλες τις ζημίες, με τις αρμόδιες ή τις συγγενείς υπηρεσίες, να στηρίξει ολοκληρωμένα την προσπάθεια αποκατάστασης –αποζημίωσής των πληγέντων, να προωθήσει λύσεις αντί να αποσιωπά αυτά, βάζοντάς τα κάτω από το χαλί ή τηρώντας στάση Ποντίου Πιλάτου».

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, κ. Γιώργος Παυλίδης, δήλωσε πως «βιώνουμε τις αγωνίες, τις κραυγές των συμπολιτών μας, αρκετοί από τους οποίους έπαθαν τεράστιες ζημιές. Καταγράφουμε ταυτόχρονα ότι αισθάνονται απροστάτευτοι . Η Περιφέρεια, δυστυχώς, παραμένει ανέξοδος παρατηρητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια