GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε δυο επίδοξους διαρρήκτες

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (12-9-2013) το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ...

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (12-9-2013) το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες, το πρωί της ίδιας ημέρας (12-9-2013), στη Νέα Χιλή, προσπάθησαν αρχικά να διαρρήξουν μια οικία, χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ στη συνέχεια, αφού διέρρηξαν μια άλλη, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της:
•    έναν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή
•    μια (1) ηλεκτρονική συσκευή
•    ένα (1) ζευγάρι γυαλιά
•    μια (1) γούνα
•    διάφορα κοσμήματα 

Κατά τη διάπραξη των παραπάνω πράξεων, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια της πρώτης οικίας και μετά από σχετική ενημέρωση του τηλεφωνικού κέντρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας άμεσα τους δύο ημεδαπούς.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα από τη διάρρηξη της οικίας, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, καθώς επίσης διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, τρία (3)  γάντια, ένα (1) ζευγάρι γυαλιά, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 38χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) ηλεκτρονική συσκευή, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας ερευνάται.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει, κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν δύο (2) μαχαίρια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια