GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έβρος: Του "άνοιξε το κεφάλι" με σωλήνα ποτίσματος, μετά από καυγά!

-Στο Νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη ο δράστης για απόπειρα ανθρωποκτονίας -Προηγήθηκε καυγάς για οικονομικές διαφορές  Με έναν υδροσω...

-Στο Νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη ο δράστης για απόπειρα ανθρωποκτονίας
-Προηγήθηκε καυγάς για οικονομικές διαφορές 

Με έναν υδροσωλήνα ποτίσματος χτύπησε ένας 76χρονος ημεδαπός έναν 57χρονο συγχωριανό του στο Σουφλί του Έβρου, μετά από καυγά που ξέσπασε μεταξύ των δύο ανδρών για οικονομικές διαφορές. 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε αγροικία σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν για οικονομικές διαφορές με τον 76χρονο να χτυπά στο κεφάλι τον 56χρονο χρησιμοποιώντας τη σωλήνα του ποτίσματος, τραυματίζοντάς τον σοβαρά και στέλνοντας τον στο Νοσοκομείο. 

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης βαριά τραυματισμένος, ενώ παράλληλα για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην αγροικία, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε παράνομα ο 76χρονος και ο υδροσωλήνας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια