GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θεομηνία στην Κομοτηνή κατέστρεψε καλλιέργειες, ξερίζωσε δέντρα!

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής. Με το πρώτο φως της ημ...

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής.

Με το πρώτο φως της ημέρας, το Σάββατο το πρωί, οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, βλέποντας τις καλλιέργειες τους να έχουν καταστραφεί, δέντρα να έχουν ξεριζωθεί με την έντονη κακοκαιρία να αφήνει πίσω της αναρίθμητες καταστροφές.

Ο Δήμος Αρριανών ήταν αυτός που επλήγη περισσότερο, με το ξαφνικό μπουρίνι να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμα του. Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας προκλήθηκαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος τόσο στην πόλη της Κομοτηνής όσο και στα γύρω χωρία.

Από τον πρώτο απολογισμό τη μεγαλύτερη ζημία φαίνεται πως την έχουν υποστεί οι καπνοκαλλιέργειες της περιοχής, καθώς τα καπνά βρίσκονταν αυτή την περίοδο στο στάδιο της συγκομιδής και της ξήρανσης ώστε στη συνέχεια να περάσουν στο στάδιο της αποθήκευσης και μετέπειτα πώλησής τους.

Τι αναφέρει η Αστυνομία για τις καταστροφές:
Την Παρασκευή 13-9-2013 το βράδυ μεταξύ 23.10 και 23.45 στο Νομό Ροδόπης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν στο σύνολο της περιφέρειας Α.Δ. Ροδόπης, υπήρξαν πτώσεις δέντρων στο Επαρχιακό δίκτυο Κομοτηνής – Σαπών, καθώς επίσης και εντός πόλεως Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε οχήματα, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμων.

Ενημερώθηκε άμεσα η Π.Υ. Κομοτηνής και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, ενώ κινητοποιήθηκε άμεσα το σύνολο των διαθέσιμων αστυνομικών δυνάμεων. Ενεργείται προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια