GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομοτηνή: Πέρασαν χειροπέδες σε “αγρότες” με καλλιέργειες κάνναβης!

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (20-9-2013) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμή...

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (20-9-2013) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 53 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, φυτεία με καλλιεργημένα δενδρύλλια κάνναβης. Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην φυτεία, περισυνέλεξαν κάνναβη, την οποία στη συνέχεια μετέφεραν και εναπόθεσαν σε αγροτεμάχιο του 53χρονου. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω αγροτεμάχιο και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
1.484,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 
Ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2 μέτρων
Ένα (1) ζευγάρι κιάλια 
Ένα (1) ψαλίδι
Μία (1) νάιλον σακούλα
Ένα (1) πλαστικό δοχείο

Στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 28 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,5 έως 3,5 μέτρων. 

Τέλος, σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στα σπίτια των δραστών, εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 21,9 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.  
Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.   



Δεν υπάρχουν σχόλια