GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πήραν στο κυνήγι… λαθροκυνηγό στην Αλεξανδρούπολη!

Στο κυνήγι πήραν θηροφύλακες της Ομοσπονδίας και του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης έναν λαθροκυνηγό τα ξημερώματα της Κυριακής έξ...

Στο κυνήγι πήραν θηροφύλακες της Ομοσπονδίας και του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης έναν λαθροκυνηγό τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το χωριό Πέραμα. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος γύρω στις 05.00 το πρωί της Κυριακής η περίπολος άκουσε τουφεκιές και εντόπισε ένα άτομα να περιφέρεται με το όχημα του στην περιοχή. 

Οι θηροφύλακες έκαναν σινιάλο στο όχημα, το οποίο δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας, να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός του ωστόσο αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε κάτι τέτοιο αναπτύσσοντας ταχύτητα. 

Ακολούθησε καταδίωξη, με τους θηροφύλακες να εντοπίζουν το όχημα μέσα στο χωριό με σβηστά τα φώτα. Παράλληλα, ενημερώθηκε η Ασφάλεια του Αστυνομικού τμήματος Αλεξανδρούπολης, η οποία έφτασε έγκαιρα, συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο Αστυνομικό τμήμα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το όπλο του κυνηγού.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες κ.κ. Τζεντέμη Θεόδωρο και Ραπτόπουλο Ελευθέριο και τους θηροφύλακες του συλλόγου κ.κ. Τσαπάνη Ιωάννη και Γεωργίου Νικόλαο, για το άριστο έργο που προσφέρουν στην καταπολέμηση της λαθροθηρίας και την προστασία της πανίδας και της χλωρίδας» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια