GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένοχοι οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στην πορεία της Κομοτηνής

-Είχαν συλληφθεί δύο διαδηλωτές οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι  Υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας...

-Είχαν συλληφθεί δύο διαδηλωτές οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι 

Υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας η δίκη των δύο συλληφθέντων για τα επεισόδια στην αντιφασιστική πορεία της Κομοτηνής το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. 

Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 30χρονο οι οποίοι αν και αρνήθηκαν τις κατηγορίες, κρίθηκαν ένοχοι από την έδρα για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών και αντίστασης κατά των αρχών. 

Υπενθυμίζεται πως η δίκη των συλληφθέντων επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή ωστόσο αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, με το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης, μετά και την ακροαματική διαδικασία, να επιβάλει στον 30χρονο ποινή φυλάκισης δύο ετών για το πρώτο αδίκημα και ενός έτους για το δεύτερο, και στον 21χρονο ποινή φυλάκισης ποινή φυλάκισης δύο ετών για το πρώτο αδίκημα και έξι μηνών για το δεύτερο. Οι δύο νεαροί κατέθεσαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. 
(Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ για τη δίκη ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια