GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζητούν μείωση του τέλους κοινόχρηστων χώρων τα καφέ – μπαρ της Ξάνθης!

Τη μείωση του τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων ζήτησε το Σωματείο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από την Οικονομική Επιτροπή ...

Τη μείωση του τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων ζήτησε το Σωματείο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξάνθης που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Οι καταστηματάρχες ζήτησαν, δια του προέδρου τους, τη μείωση της τιμής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων από τον Δήμο επικαλούμενοι την οικονομική κρίση. 

Στην πρόταση αυτή των επιχειρηματιών αντέδρασε έντονα η Αντιπολίτευση, με τον κ. Χρίστο Πούλιο να τονίζει πως από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες αναπτύσσουν αυθαίρετα τραπεζοκαθίσματα στους κοινόχρηστους χώρους που νοικιάζουν και δεν συμμορφώνονται με τις σχετικές υποδείξεις  γεγονός που θέτει σε δικαστικές περιπέτειες ακόμη και τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Μπένης που στάθηκε και αυτός με τη σειρά του στο γεγονός της αυθαίρετης κατάληψης των κοινόχρηστων χώρων. 

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αποφάσισαν να εξετάσουν την πρόταση για μείωση κατά περίπτωση του τέλους χρήσης μόνο σε όσους επιχειρηματίες είναι συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις τους με τον δήμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια