GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βαφτίσια στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης! Από Τράπεζα… Δημαρχείο

Στην τοποθέτηση επιγραφής έξω από το νέο κτήριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο δήμος. ...

Στην τοποθέτηση επιγραφής έξω από το νέο κτήριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο δήμος.

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης μεταφέρθηκε από το μέχρι πρότινος δημαρχιακό μέγαρο, που βρισκόταν επί της οδού Μαυρομιχάλη και το οποίο χρήζει άμεσης αποκατάστασης, στο πρώην κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο και αγόρασε πριν μερικά χρόνια ο δήμος και βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. 

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των υπηρεσιών και ενώ το νέο Δημαρχείο είχε τεθεί σε λειτουργία έξω από το κτήριο υπήρχε ακόμη η επιγραφή της Τράπεζας της Ελλάδος. Λίγες ημέρες μετά αυτή απομακρύνθηκε και στη θέση της τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης η επιγραφή του Δημαρχείου. 

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής γίνεται μνεία στη λειτουργικότητα του νέου κτηρίου αλλά και την καλύτερη προσβασιμότητα που αυτό παρουσιάζει, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως και σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για ένα κτήριο που μπορεί να στεγάσει το σύνολο των υπηρεσιών του δήμου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια