GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αφέθηκε ελεύθερος ο κατηγορούμενος για το μαχαίρωμα του αδελφού του

-Αναβλήθηκε η δίκη για τις 18 Σεπτεμβρίου ώστε να καταθέσει και ο παθών  -Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγ...

-Αναβλήθηκε η δίκη για τις 18 Σεπτεμβρίου ώστε να καταθέσει και ο παθών 
-Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε ο τραυματισμός 

Ελεύθερος αφέθηκε ο 38χρονος αθίγγανος από την Ηλιόπετρα Ξάνθης που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 48χρονο αδελφό του. 

Όπως είναι γνωστό ο 38χρονος Α.Κ. συνελήφθη καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα τον Μ.Κ., 48χρονο αδελφό του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του δεύτερου. Μάλιστα ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και νοσηλεύεται. 

Ωστόσο κατά την προσαγωγή του το μεσημέρι της Τρίτης ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως είναι αθώος και πως «δεν έχει κάνει κάτι για το οποίο να έχει μετανιώσει», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Παρά το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισής του για άρση της κράτησης ο 38χρονος συνέχισε να κρατείται μέχρι και την έναρξη της δίκης το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης η έδρα ζήτησε από τη σύζυγο του παθόντα να καταθέσει με την ίδια να αναφέρει πως τα έχουν βρει μεταξύ τους και πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες φέρεται να διαπληκτιστήκαν για οικονομικές διαφορές, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε εμπλοκή και τρίτων προσώπων. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το πώς και το κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε μαχαιρωμένος ο 48χρονος, κάτι που αναμένεται να εξακριβωθεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. 
Η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αναβολή της εκδίκασης μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου ώστε να καταθέσει και ο παθών, ο οποίος αναμένεται να βγει από το Νοσοκομείο της αμέσως επόμενες ημέρες. Παράλληλα ζήτησε την άρση της κράτησης του 38χρονου. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από την έδρα καθώς και από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της δίκης νεαρός άνδρας, συγγενικό πρόσωπο των εμπλεκόμενων με την υπόθεση, καταφέρθηκε λεκτικά κατά της δημοσιογράφου της Εφημερίδας Εμπρός κας. Μαριάννας Ξανθοπούλου, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να εξαπολύσει απειλείς στο πρόσωπό της, ζητώντας να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη της δίκης αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν καλέσαμε εμείς τους δημοσιογράφους. Εάν βγάλεις κάποια φωτογραφία θα σου σπάσω την κάμερα». Άνδρας του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης παρενέβη απομακρύνοντας τον νεαρό άνδρα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια