GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άγριος καυγάς Τσαπανίδου-Καμμένου! Αποχώρησε ο δεύτερος (ΒΙΝΤΕΟ)

- Αποκάλεσε ψεύτρα την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου και προκειμένου να μην απαντήσει επι της ουσίας αποχώρησε από το στούντιο - Με μια ...

- Αποκάλεσε ψεύτρα την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου και προκειμένου να μην απαντήσει επι της ουσίας αποχώρησε από το στούντιο
- Με μια λέξη που πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος, προσπάθησε να αλλάξει το νόημα των όσων είπε για τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Χ. Πάχτα. 
- Μετά τις εξελίξεις και την παρέμβαση της δικαιοσύνης ο κ. Καμμένος προχώρησε σε ... πολιτική κυβίστηση
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ

Όλοι περίμεναν απάντήσεις από τον Πάνο Καμμένο για όσα είπε έξω από το Βελλίδειο ζητώντας επι της ουσίας από τους κατοίκους του Αριστοτέλη να λιντσάρουν τον δήμαρχο Χρήστο Πάχτα.

Ο κ. Καμμένος προσκεκλημένος στην Πόπη Τσαπανίδου στο Star αρχικά είπε ότι αυτό που εννοούσε ήταν οι κάτοικοι να λιντσάρουν πολιτικά τον Χρήστο Πάχτα και όχι κυριολεκτικά, προσπαθώντας να  “μαζέψει” έτσι τα όσα είπε εναντίον του δημάρχου.


Στην συνέχεια και λόγω της επιμονής της δημοσιογράφου, ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά δεν είναι δημόσιες δηλώσεις. Εκανε λόγο για μια ιδιωτική κατά τά άλλα κουβέντα που είχε σε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής της Χαλκιδικής, τονίζοντας ότι δεν κυριολεκτούσε, αλλά μιλούσε για πολιτικό λιντσάρισμα του δημάρχου της περιοχής Χ. Πάχτα.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν έχει μετανοιώσει για το λιντσάρισμα, επιμένοντας ότι εννοούσε την πολιτική καταδίκη του δημάρχου, λέγοντας πως επιμένει ότι ο κ. Πάχτας πρέπει να “λιντσαριστεί” πολιτικά και πως και ο ίδιος θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις των κατοίκων εναντίον της κατάστασης που διαμορφώνεται στην περιοχή.

Η Πόπη Τσαπανίδου όμως επέμενε να εξηγήσει ο κ. Καμμένος τι εννοεί, αφού η λέξη "πολιτικό" δεν υπήρχε στις δηλώσεις του έξω από το Βελλίδειο. 
Τότε ο κ. Καμμένος την κατηγόρησε ότι όλα όσα λέει της υπαγορεύονται από τα αφεντικά της και την αποκάλεσε ευθέως ψεύτρα. 

Η δημοσιογράφος βγήκε εκτός εαυτού, λέγοντας ότι δεν ανέχεται να την υβρίζει και του είπε μάλιστα ότι άλλος στην θέση της θα τον είχε πετάξει έξω από το στούντιο.

Τότε, ο κ. Καμμένος σηκώθηκε από την θέση του και αποχώρησε.
Πηγή: Newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια