GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χαμός στην Βουλή: Είστε άθλιοι νεοναζί που βρωμίζετε την αίθουσα του κοινοβουλίου!

'Αγριους καυγάδες με χαρακτηρισμούς πυροδότησε στην Βουλή, η είδηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από 45χρονο που πρόσ...

'Αγριους καυγάδες με χαρακτηρισμούς πυροδότησε στην Βουλή, η είδηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από 45χρονο που πρόσκειται στην Χρυσή Αυγή.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης από την Χρυσή Αυγή, ήταν εκείνος που άναψε την σπίθα και ξέσπασε μια κόντρα με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Ο κ. Αρβανίτης, κατήγγειλε ότι το επεισόδιο έγινε λόγω... Ολυμπιακού.

Η Λιάνα Κανέλλη παίρνοντας τον λόγο είπε: "Όπως μπήκαν θα βγουν και στο Πέραμα και το Κερατσίνι. Φασίστας δε θα μείνει. Επανάσταση με ρητορεία χόρτασε ο κόσμος… Στις γειτονιές θα μαζευτεί ο κόσμος να αντιμετωπίσει τους φασίστες. Αυτοί ερεθίζονται ακόμη και με την όψη του Ριζοσπάστη. Σας συστήνω να δείτε βιντεάκια στο You Tube από τον νεαρό, με κοινωνικά μηνύματα, που εκτός από μεταλλεργάτης ήταν και ταλεντάκι."

Ο Παύλος Σιούφας από τη ΝΔ είπε: "Αυτοί που στα μπράτσα τους έχουν τον αγκυλωτό σταυρό δεν μπορούν να μιλάν για πατριωτισμό. Είναι υπάνθρωποι."

Την στιγμή εκείνη προκλήθηκε ένταση με τον Ηλία Αρβανίτη να φωνάζει και τον Σταύρο Κοντονή από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: "Είστε άθλιοι νεοναζί που βρωμίζετε αίθουσα Κοινοβουλίου".

Ο κ. Αρβανίτης συνέχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται. 

Τότε επιτέθηκε στην Λιάνα Κανέλλη λέγοντας: 
"Γιατί επιτρέπετε να ακούγονται ύβρεις και απειλές εντός του Κοινοβουλίου, κατά κόμματος, και προτροπή σε ομάδα ατόμων, όπως «Πέραμα και Κερατσίνι, φασίστας δε θα μείνει» που είπε η κ. Κανέλλη; Γιατί δε γίνεται παρατήρηση και δεν διαγράφονται από πρακτικά;"

Επιτέθηκε και εναντίον του Παύλου Σιούφα λέγοντας: «Υπανθρώπους» μας είπε ο κ. Σιούφας. 500 χιλιάδες μας ψήφισαν. Δε μας συμπαθείτε αλλά το 1 εκατ. πολιτών να το λέτε υπανθρώπους;

Ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης απάντησε: " Όταν προεδρεύω επιδιώκω χαμηλούς τόνους. Όμως με έχει προβληματίσει κάτι: όταν σας λένε ΝΕΟΝΑΖΙ αποφεύγω να διακόπτω τους συναδέλφους γιατί πριν από λίγους μήνες ο κ. Τατσόπουλος διάβασε άρθρο που συνάδελφος σας υιοθετούσε τον Χίτλερ και κανένας από το κόμμα σας δε διαμαρτυρήθηκε. Εμένα αυτό με έχει προβληματίσει πολύ.

Ο κ. Αρβανίτης εξακολούθησε να φωνάζει....
Παίρνοντας τον λόγο ο Παύλος Σιούφας απάντησε: "Είπε πως συλλήβδην χαρακτήρισα 1 εκατ. ψηφοφόρων «υπανθρώπους». Δεν είπα τους ψηφοφόρους αλλά αυτούς που τα ένστικτα τους τα καλλιεργούν επιτήδειοι.

Για το Άουσβιτς πάλι δε με πρόσεξε. Αναφέρθηκα σε αυτούς που έχουν στην καρδιά και τα μπράτσα τους αγκυλωτό σταυρό, όπως πχ οι κύριοι Παπάς και Κασιδιάρης."

Τα όσα είπε ο κ. Σιούφας προκάλεσαν την αντίδραση του Χρήστου Παππά από την Χρυσή Αυγή ο οποίος άρχισε να φωνάζει ζητώντας τον λόγο.

Παππάς σε Βορίδη: Εσύ ήρθες κοντοκουρεμένος το 1984 σε συνεδρίαση εθνικιστών στο Κάραβελ
Απαντώντας στις κατηγορίες του Μάκη Βορίδη, ο Χρήστος Παππάς του είπε: "Να φρεσκάρω λίγο την μνήμη σας. Το 1984 σε συνεδρίαση Εθνικιστών στο Κάραβελ, ήρθατε εσείς, κοντοκουρεμένος, με ενδυμασία στρατιωτικής παραλλαγής, και μιλούσατε ενθουσιωδώς με το Νίκο Μιχαλολιάκο. Του λέω: "Ποιος είναι αυτός;" Και ο Μιχαλολιάκος μου λέει: "είναι καλό παιδί, είναι αυτός στα Βόρεια προάστια που έχει τους ελεύθερους μαθητές."

Απευθυνόμενος στον Παύλο Σιούφα είπε: "Είπες πως είδες εμένα να έχω τατουάζ με αγκυλωτό σταυρό. Συνευρεθήκαμε πουθενά και με είδε ημίγυμνο;"

"Τι είναι αυτά που λέτε; Δε ξέρω με ποιον συνευρίσκεστε. Σας αφαιρώ το λόγο. Κλείστε του το μικρόφωνο", είπε ο Προεδρεύων.  

Τότε ο κ. Παππάς του είπε φωνάζοντας: "Κάτσε καλά. Θα το βρεις από την Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια