GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διήμερο απεργιακών κινητοποιήσεων με 48ωρη Γενική Απεργία της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 Η Ε. Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης συμμετέχει στη Γενική 48ωρη Πανελλαδική Απεργι...

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ε. Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης συμμετέχει στη Γενική 48ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση, Α.Δ.Ε.Δ.Υ.- Γ.Σ.Ε.Ε., την ΤΡΙΤΗ 24 και ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.
 
Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους πολίτες της Ξάνθης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

Συνεχίζουμε τις αγωνιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικας, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα και καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος. 
 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, τις Ομοσπονδίες – Μέλη μας και τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμή μας, καθώς και τους άλλους Κοινωνικούς Φορείς, να στηρίξουν αυτές τις κινητοποιήσεις με όλες τους τις δυνάμεις.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν στην ισοπέδωση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών, στην εκποίηση του Δημοσίου Πλούτου. 
Παρακαλούμε τα μέλη των Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων να περιφρουρήσουν την συγκέντρωση ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή από συναδέλφους. 
Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί ΤΩΡΑ!!!
Δίνουμε κοινό αγώνα!
Είμαστε Άνθρωποι – Δεν είμαστε Αριθμοί!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ.  ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια