GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρέχουν όλοι να δηλώσουν τα αυθαίρετα -Μέσα σε μία μέρα κατατέθηκαν 4.300 φάκελοι

Χαμός έγινε στο ηλεκτρονικό σύστημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) το οποίο υποδέχεται τις δηλώσεις για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτ...

Χαμός έγινε στο ηλεκτρονικό σύστημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) το οποίο υποδέχεται τις δηλώσεις για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων αφού μόνο το πρώτο εικοσιτετράωρο λειτουργίας του κατατέθηκαν 4.300 φάκελοι.

Οπως αναφέρει το ΒΗΜΑ μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά που λειτούργησε το σύστημα (λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας), δέχθηκε 170 φακέλους. Ωστόσο από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), με δεδομένο ότι το σύστημα ήταν κλειστό εδώ και τρεις μήνες, πολλοί φάκελοι αφορούν εκκρεμείς μεταβιβάσεις και οι υπόλοιποι τακτοποιήσεις νέων αυθαιρέτων.

Υπενθυμίζεται πως όσα αυθαίρετα έχουν υπαχθεί στον προηγούμενο νόμο για τα αυθαίρετα, τον 4014 / 11 _ ο οποίος εκτιμάται ότι θα ακυρωθεί ως αντισυνταγματικός από την πολυαναμενόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας _ μπορούν να κάνουν χρήση των νέων ρυθμίσεων του 4178 / 2013. Ωστόσο, η διαδικασία ηλεκτρονικής μεταφοράς τους στο σύστημα του ΤΕΕ αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια