GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον επόπτη εργασίας οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ – 3 μήνες απλήρωτοι

Έγγραφη καταγγελία στον επόπτη εργασίας κατέθεσαν το πρωί της Δευτέρας εργαζόμενοι της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη διεκδικώντας την ...

Έγγραφη καταγγελία στον επόπτη εργασίας κατέθεσαν το πρωί της Δευτέρας εργαζόμενοι της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. 

Όπως είναι γνωστό στους εργαζόμενους οφείλονται μισθοί τριών μηνών, και παρά τις αρχικές δεσμεύσεις της νέας διοίκησης του εργοστασίου για την αποπληρωμή τους αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε προφορική καταγγελία στον επόπτη εργασίας, κάτι που λίγο πριν τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας έπραξαν και εγγράφως. 

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com την περασμένη εβδομάδα παραιτήθηκε το Δ.Σ. της «BIO ΑΒΕ» θυγατρική της ΣΕΚΑΠ και αποπληρώθηκαν οι εργαζόμενοι της, κάτι που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κύκλους των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ. 

Στον… πάγο η εθελούσια! 
Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εργαζομένους της καπνοβιομηχανίας που αποδέχθηκαν την εθελούσια αποχώρηση, συνολικά 47 στον αριθμό, και υπέβαλαν αίτηση για να αποχωρήσουν από την εταιρία με την καταβολή αποζημίωσης. 

Η εταιρία κάλεσε έναν εκ των εργαζομένων για να συζητηθούν οι όροι της απομάκρυνσής του, προτείνοντάς του να του καταβάλει το 50% της αποζημίωσης του. Η εξέλιξη αυτή πυροδότησε αντιδράσεις με τα σωματεία των εργαζομένων να ασκούν βέτο σε κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια