GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έβρος: Μετέφερε 23 λαθρομετανάστες με ένα… τροχόσπιτο!

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά συνολικά 23 μη νόμιμους μετανάστες επιχείρησε να μεταφέρει ένας 43χρονος στις Φέρες του Έβρου, χρησιμοποιώντας ...

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά συνολικά 23 μη νόμιμους μετανάστες επιχείρησε να μεταφέρει ένας 43χρονος στις Φέρες του Έβρου, χρησιμοποιώντας μάλιστα τροχόσπιτο με πινακίδες Ηνωμένου Βασιλείου. 

Οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες εντόπισαν το μεσημέρι της Δευτέρας σταθμευμένο σε αγροτική περιοχή τα ων Φερών ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με τον 43χρονο ημεδαπό να  βρίσκεται εντός αυτού και 23 λαθρομετανάστες να αναμένουν προκειμένου να επιβιβασθούν. 

Ο δράστης στη θέα των Αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν άμεσα και μετά από σθεναρή αντίσταση του δράστη του πέρασαν χειροπέδες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο διακινητής μετέβη στο παραπάνω σημείο, προκειμένου να επιβιβάσει τους μη νόμιμους μετανάστες στο όχημά του και να τους προωθήσει στο εσωτερικό στη χώρας.   Οκτώ από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, επτά υπήκοοι Αφγανιστάν, έξι υπήκοοι Σομαλίας και δύο υπήκοοι Ιράκ.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα, ενώ το τροχόσπιτο κατασχέθηκε. 
   
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια