GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εμπλοκή στη διαθεσιμότητα -Τα πανεπιστήμια δεν στέλνουν τις λίστες με τους 1.500 εργαζόμενους

Φρενάρει τη διαδικασία της διαθεσιμότητας στο υπουργείο Παιδείας καθώς τα πανεπιστήμια αρνούνται να στείλουν τη λίστα με τους 1.500 υπαλ...

Φρενάρει τη διαδικασία της διαθεσιμότητας στο υπουργείο Παιδείας καθώς τα πανεπιστήμια αρνούνται να στείλουν τη λίστα με τους 1.500 υπαλλήλους. Πρόκειται κυρίως για διοικητικούς υπαλλήλους των Πανεπιστημίων.

Οπως αναφέρει και η Ημερησία η αντίδραση των πρυτανικών αρχών να προχωρήσουν σε αξιολόγηση των δομών τους από την οποία θα προκύψουν οι προς διαθεσιμότητα υπάλληλοι, δημιουργεί προβληματισμό, ενόψει και του ελέγχου της Τρόικα.

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προκειμένου να διασφαλιστεί πως ο στόχος θα επιτευχθεί ακόμη και εάν αυτό συνεπάγεται την ενεργοποίηση κάποιου άλλου σχεδίου για την εξεύρεση διαθέσιμων από τον χώρο της εκπαίδευσης. Τα οριζόντια μέτρα, όπως διαμηνύουν δεν είναι στους σχεδιασμούς τους, όμως υπό την πίεση του χρόνου και αν ο απαιτούμενος αριθμός δεν εξασφαλιστεί ουδείς μπορεί να αποκλείσει οποιαδήποτε επιλογή της τελευταίας στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια