GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βούλγαροι στην Κομοτηνή έκαναν ψώνια με πλαστά 100ευρα!

-Οι δράστες πραγματοποίησαν δύο (2) συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα  -Κατασχέθηκαν 36 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ Συνελ...

-Οι δράστες πραγματοποίησαν δύο (2) συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα 
-Κατασχέθηκαν 36 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (27-9-2013) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31, 23, 23 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, διότι, το ίδιο βράδυ, πραγματοποίησαν δύο αγορές από καταστήματα της πόλης, χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη συναλλαγή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθόσον έγιναν αντιληπτοί.  

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν :
34 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ
Το χρηματικό ποσό των 395 ευρώ και 500 λέβα  
1 σιδερογροθιά 
4 κινητά τηλέφωνα  

Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο (2) πλαστά χαρτονομίσματα από τις παραπάνω συναλλαγές. 

Σημειώνεται ότι σε βάρος του ενός 23χρονου η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής, καθόσον βρέθηκε στην κατοχή του η παραπάνω σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια