GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βλάβη σε Πυροσβεστικό έξω από το Πανεπιστήμιο της Ξάνθης (+ΦΩΤΟ)

Αρρυθμία στην κυκλοφορία των οχημάτων έμπροσθεν του Πανεπιστημίου στην Ξάνθη προκάλεσε για λίγα λεπτά το μεσημέρι του Σαββάτου μηχανολογ...

Αρρυθμία στην κυκλοφορία των οχημάτων έμπροσθεν του Πανεπιστημίου στην Ξάνθη προκάλεσε για λίγα λεπτά το μεσημέρι του Σαββάτου μηχανολογική βλάβη σε Πυροσβεστικό όχημα.

Λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι Πυροσβεστικό που κινούταν επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος των καφέ μπαρ άρχισε να βγάζει πυκνούς λευκούς καπνούς από την εξάτμισή του, προκαλώντας την έκπληξη των παριστάμενων. Το Πυροσβεστικό ακινητοποιήθηκε ακριβώς μπροστά στην είσοδο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ξάνθη με τον οδηγό να καλεί για βοήθεια.

Μέσα σε λίγα λεπτά άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, που απέχει μόλις μερικά μέτρα από το σημείο που ακινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό, κατέφτασαν ελέγχοντας το όχημα. Για όσο διάστημα επισκεύαζαν τη βλάβη η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιούταν από το ένα ρεύμα του δρόμου. Λίγο μετά τις 15.00 το πρόβλημα λύθηκε και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια