GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε περιπέτειες ο Γ. Τσαλίκης μετά την εμφάνισή του στην Ξάνθη!

Σε περιπέτειες φαίνεται πως έβαλε τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη η εμφάνισή του στην Ξάνθη, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, καθώς σύμφω...

Σε περιπέτειες φαίνεται πως έβαλε τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη η εμφάνισή του στην Ξάνθη, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου ο ίδιος πλέον δέχεται έλεγχο σε βάθος πενταετίας για τα οικονομικά του στοιχεία.

Η περίπτωση του κ. Τσαλίκη συμπεριλαμβάνεται σε αυτές των καλλιτεχνών που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικό Εγκλήματος, πολλοί εκ των οποίων αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσουν μια «βόλτα» από τα γραφεία της υπηρεσίας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα ποσά που εισέπραξαν από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.
 
Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αυτό που προξένησε εντύπωση στους «ράμπο» της ναυαρχίδας του Υπουργείου Οικονομικών στην περίπτωση του κ. Τσαλίκη ήταν το ότι φαίνεται να είχε υπογράψει συμβόλαιο για την εμφάνισή το στην Ξάνθη αξίας μόλις 500 ευρώ.
 
Πέρα όμως από την πολύ χαμηλή αμοιβή (δεδομένης της αναγνωσιμότητας του καλλιτέχνη), οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το συμβόλαιο δεν είχε κατατεθεί, όπως θα έπρεπε, στην αρμόδια ΔΟΥ και δεν υπήρχε και σχετικό παραστατικό αν και ο επιχειρηματίας φέρεται να δήλωσε πως το κατέβαλε.
 
Ο έλεγχος έγινε πολύ αργά τα ξημερώματα, και ο τραγουδιστής είχε αποχωρήσει από το κέντρο διασκέδασης. Οι ελεγκτές τον αναζήτησαν στο ξενοδοχείο του και τον περίμεναν αρκετές ώρες μέχρι να κατέβει και να τους προσκομίσει τα παραστατικά.

Μετά το παραπάνω περιστατικό, η κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ έδωσε εντολή να ελεγχθεί διεξοδικώς όλη η περιουσιακή κατάσταση του τραγουδιστή και μάλιστα σε βάθος πενταετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια