GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ προκαλεί η είδηση της παιδοκτόνου στο Διδυμότειχο που έδειρε μέχρι θανάτου το μόλις 1 έτους βρέφος της. Πρόκειτα...

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ προκαλεί η είδηση της παιδοκτόνου στο Διδυμότειχο που έδειρε μέχρι θανάτου το μόλις 1 έτους βρέφος της. Πρόκειται για μια 21χρόνη Αθίγγανη, που αφού ξυλοκόπησε τον γιό της, επειδή έκλαιγε (!), στη συνέχεια έκανε… την ανήξερη! Ο ιατροδικαστής ωστόσο που εξέτασε το άτυχο βρέφος βρήκε πάνω του τα ίχνη της Μήδειας που μόνο μάνα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Φρίκη και πάλι φρίκη…. 

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ των Πεσόντων στην Ξάνθη… από τις ακαθαρσίες! Αφού έγινε ρόμπα πανελληνίως η πόλη για ένα εκ των σημαντικών μνημείων της πόλης που είχε μετατραπεί σε δημόσιο υπαίθριο αποχωρητήριο αποφάσισαν να αφιερώσουν λίγη προσοχή και να το καθαρίσουν. Το δυσάρεστο βέβαια είναι πως σε αυτές τις περιπτώσεις για να υπάρξει κινητοποίηση πρέπει να χυθεί… δημοσιογραφικό μελάνι και να παραχθούν όχι και τόσο κοσμητικά επίθετα και εκφράσεις! Κρίμα…. 

ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ολοκλήρωσαν και φέτος οι μαθητικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Ξάνθης. Εθελοντές και εκκλησία συνεργάστηκαν άψογα για ακόμη μια χρονιά δίνοντας τη δυνατότητα σε 450 παιδιά να κάνουν διακοπές στην ορεινή Ξάνθη, απολαμβάνοντας την αποτοξίνωση από το άστυ και την ενασχόλησή τους με περιβαλλοντικές δραστηριότητες, χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που για 18η χρονιά κατάφεραν, σιωπηλά και αθόρυβα, να προσφέρουν χαρά σε τόσα νεαρά παιδιά και οικογένειες της περιοχής. 

ΑΛΗΘΕΙΑ όταν κάτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Είναι δυνατόν δηλαδή να είσαι δημοτικός σύμβουλος και συνάμα να συνάπτεις συμβάσεις απευθείας ανάθεσης έργων με τον ίδιο τον δήμο; χμμμ…. Πόσο μάλλον όταν ανήκεις και στην παράταξη της συμπολίτευσης! Τι να πεις, αυτός ο κόσμος δεν αλλάζει απ’ τη μια μέρα στην άλλη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια