GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Φύτρωσε" ζωή στην Ξάνθη για την Ημέρα Περιβάλλοντος (+VIDEO)

-Το τμήμα Πρασίνου διένειμε δενδρύλλια και έστησε κοντέινερ ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών -Πλημμύρισε “πράσινους” μαθητές η Κεντρι...


-Το τμήμα Πρασίνου διένειμε δενδρύλλια και έστησε κοντέινερ ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών
-Πλημμύρισε “πράσινους” μαθητές η Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης 

Μικρούς μαθητές πλημμύρισε η Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης το πρωί της Τετάρτης, οι οποίοι στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος πήραν μέρος σε μια σειρά από δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για οικολογικά ζητήματα. 

Οι μαθητές έστησαν πάγκους, έπαιξαν υπαίθρια παιχνίδια, ζωγράφισαν πανό και υλοποίησαν υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών μια σειρά από δράσεις με θέμα το περιβάλλον και την ανακύκλωση.  Οι μικροί οικολόγοι είχαν την ευκαιρία μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με το περιβάλλον, ενώ επιδόθηκαν για ώρες σε ένα μεγάλο παιχνίδι γνώσης, δίνοντας ζωή στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. 

Την ίδια στιγμή το Τμήμα Πρασίνου του δήμου Ξάνθης διένειμε περισσότερα από 700 δενδρύλλια στους διερχόμενους από την Κ. Πλατεία κατοίκους της περιοχής, ενώ από τη μεριά της η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου τοποθέτησε στο ίδιο σημείο ένα κοντέινερ περισυλλογής ανακυκλώσιμων ηλεκτρικών συσκευών. Η πρώτη ανταπόκριση των πολιτών δεν ήταν υπερενθαρρυντική, καθώς συγκεντρώθηκε ένας μικρός μόλις αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών ωστόσο ήταν σίγουρα ένα πρώτο βήμα.   







Δεν υπάρχουν σχόλια