GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Φαντάσματα”… αποφασίζουν για το μέλλον του Δήμου Ξάνθης! (+VIDEO)

-Συνεδριάζουν με άδειες καρέκλες και μάλιστα παίρνουν και αποφάσεις -Δεν προκαλεί καμία έκπληξη πλέον το ότι αδειάζει σε χρόνο ρεκόρ...


-Συνεδριάζουν με άδειες καρέκλες και μάλιστα παίρνουν και αποφάσεις
-Δεν προκαλεί καμία έκπληξη πλέον το ότι αδειάζει σε χρόνο ρεκόρ η αίθουσα συνεδριάσεων 

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί πλέον το φαινόμενο να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ξάνθης με άδειες καρέκλες και την πλειοψηφία των συμβούλων να αποχωρούν στη μέση της συνεδρίασης, ενώ εκκρεμούν σημαντικά προς συζήτηση θέματα τα οποία φυσικά εγκρίνονται! 

Στο ίδιο έργο θεατές και το απόγευμα της Τετάρτης, με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο  να έχει αποχωρήσει σχεδόν δέκα και πλέον θέματα πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, και με νοητή την παρουσία τους τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να διαβάζει τις εισηγήσεις των θεμάτων, και να προχωρά στην έγκριση αυτών. 

Παρά το γεγονός μάλιστα πως οι δημοτικοί σύμβουλοι που έμειναν μέχρι το τέλος της συνεδρίασης δεν ξεπερνούσαν κατ’ ελάχιστα τους πέντε, τα θέματα εγκρίνονταν κανονικά, παρουσιάζοντας σίγουρα μια άκρως προσβλητική για τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου εικόνα, καθώς τα μέλη αυτού επέλεξαν να θέσουν εαυτούς στην κρίση του εκλογικού σώματος για να εκπροσωπήσουν τους πολίτες, χωρίς να τους ασκηθεί η παραμικρή πίεση για συμμετοχή τους στα κοινά της πόλης.  Ενδεχομένως και εφόσον βρίσκουν βαρετές τις συνεδριάσεις θα περίμενε κανείς να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ώστε οι θέσεις τους να καλυφθούν από τους επιλαχόντες, που ενδεχομένως επιδείξουν περισσότερο ζήλο για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και θα απαξιώνουν με τόσο απροκάλυπτο τρόπο τη λειτουργία του πλέον σημαντικού οργάνου του δήμου Ξάνθης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια