GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρελάθηκαν οι οδηγοί στην Ξάνθη – Παρέκαμψαν το "Προσοχή Έργα" (+VIDEO)

-Είδαν και απόειδαν με την καθυστέρηση των έργων και άνοιξαν τον δρόμο!  -Έπιασαν στον ύπνο Αστυνομία και Περιφέρεια. Άνοιξαν τον ...



-Είδαν και απόειδαν με την καθυστέρηση των έργων και άνοιξαν τον δρόμο! 
-Έπιασαν στον ύπνο Αστυνομία και Περιφέρεια. Άνοιξαν τον δρόμο το βράδυ της Πέμπτης... 

Στην κυκλοφορία έδωσαν μόνοι τους οι οδηγοί της Ξάνθης τον Επαρχιακό Δρόμο Ξάνθης-Πετεινού όπου στο ύψος της γέφυρας του Περιφερειακού εδώ και αρκετούς μήνες πραγματοποιούνται έργα, με αποτέλεσμα κάθε τόσο να διακόπτεται η διέλευση των οχημάτων. 

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η κυκλοφορία έχει διακοπεί, με τους οδηγούς να κάνουν χρήση μιας παράκαμψης μέσω ενός αγροτικό δρόμου, με τους ίδιους ωστόσο να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν επιταχύνεται η διαδικασία ολοκλήρωσης των εργασιών επισκευής της γέφυρας του Περιφερειακού ώστε να δοθεί και πάλι προς χρήση η Επαρχιακή Οδός. 

Παρά το γεγονός πως η νέα γέφυρα του Περιφερειακού έχει ήδη τοποθετηθεί, χωρίς ωστόσο να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, εδώ και μερικές ημέρες τα έργα έχουν παγώσει, με τους οδηγούς ωστόσο να ζητούν να δοθεί στην κυκλοφορία έστω η Επαρχιακή Οδός για να μπορούν να κάνουν χρήση του οδικού δικτύου διερχόμενοι κάτω από την γέφυρα. Παράλληλα, οι λακκούβες αλλά και η πολύ άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο παρακείμενος αγροτικός δρόμος που χρησιμοποιούν οι ίδιοι έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία, με το σύνολο των οδηγών να ζητά την άμεση επιδιόρθωσή του. 

Από το βράδυ ωστόσο της Πέμπτης, άγνωστοι, απομάκρυναν τις απαγορευτικές πινακίδες διέλευσης κάτω από την γέφυρα του Περιφερειακού κάνοντας κανονικά χρήση πλέον του δρόμου. Άλλωστε εδώ και καιρό, οδηγοί δίκυκλων οχημάτων διέρχονται από το σημείο των έργων παρακάμπτοντας και αυτοί με τη σειρά τους τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.


1 σχόλιο

  1. Πως φενεται οτι πλακωσανε οι ζεστες....αντε να δουμε τι θα δουμε φετος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή