GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αισθητικές επεμβάσεις στους δρόμους της Ξάνθης! (+VIDEO)

-Μη μου τις λακκούβες τάραττε….  Με μεγάλη καθυστέρηση και τη δυσφορία οδηγών και πεζών έκδηλη καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ξεκίν...

-Μη μου τις λακκούβες τάραττε…. 

Με μεγάλη καθυστέρηση και τη δυσφορία οδηγών και πεζών έκδηλη καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Ξάνθης, ως συνάρτηση της σχετικής έγκρισης κονδυλίου ύψους 100.000 ευρώ από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. 

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την οδό Σμύρνης, όπου η κυκλοφορία έχει διακοπεί για τα οχήματα με τον δήμο να αναρτά σχετικό ειδοποιητήριο απαγορεύοντας τη στάση και τη στάθμευση οχημάτων. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του δήμου οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι και την Παρασκευή, ενώ περιλαμβάνονται στο έργο «διαμορφώσεις, αποκαταστάσεις και ασφαλτοστρώσεις οδών». 

Το οδικό δίκτυο της πόλης της Ξάνθης θύμιζε, και θυμίζει ακόμη, περισσότερο σουρωτήρι, με τις βροχές του χειμώνα να δημιουργούν λακκούβες και παραφωνίες στους δρόμους της Ξάνθης, ενώ από τη μεριά τους οι κάτοικοι έχουν επανειλημμένως επισημάνει τους κινδύνους των δρόμων οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εφιάλτες τόσο για τους οδηγούς όσο και τους περαστικούς. 

Από την πλευρά του δήμου η καθυστέρηση στην αποκατάσταση των ζημιών είχε αποδοθεί στην κακοκαιρία, καθώς όπως είχε επισημανθεί για την επιτυχή επιδιόρθωση του οδικού δικτύου έπρεπε να βελτιωθεί ο καιρός. Οι λακκούβες, τα εσφαλμένως τοποθετημένα φρεάτια αποχέτευσης, οι καταστροφές και οι πάσης φύσεως φθορές εντοπίζονται στο σύνολο των δρόμων της πόλης, προκαλώντας φθορές στα οχήματα, δημιουργώντας προϋποθέσεις ατυχημάτων αλλά και αποτελώντας κίνδυνο για τους πεζούς. 

Με καταγεγραμμένη την έκταση του προβλήματος, φαντάζει επιτακτική η ανάγκη άμεσης επιδιόρθωσης των παραφωνιών των δρόμων της Ξάνθης και όχι φυσικά ο περιορισμών των έργων σε μεμονωμένα, και ενδεχομένως επιλεγμένα, τμήματα του οδικού δικτύου.  



Δεν υπάρχουν σχόλια