GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καταγγελία ΠΑΜΕ για τη VENUS

Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία της VENUS,που προκλητικά προχώρησε σε λοκ άουτ στο τμήμα της παραγωγής που συμμετ...

Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία της VENUS,που προκλητικά προχώρησε σε λοκ άουτ στο τμήμα της παραγωγής που συμμετείχε μαζικά στην στάση εργασίας που είχε κηρύξει για σήμερα το κλαδικό σωματείο, διεκδικώντας την αποπληρωμή των 2 μηνιάτικων που τους χρωστάει ο εργοδότης. Από το πρωί στο εργοστάσιο καλλιεργούταν κλίμα τρομοκρατίας από τον εργοδότη προκειμένου να μην συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στην στάση εργασίας.

Γελιούνται οι μεγαλοεργοδότες αν πιστεύουν πως οι εργαζόμενοι τρομοκρατούνται. Η προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους δείχνει ότι οι ίδιοι είναι τρομοκρατημένοι.

Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καλεί κάθε συνδικάτο να σταθεί στο πλευρό του κλαδικού σωματείου κλωστοϋφαντουργίας – ιματισμού – δέρματος, τους εργαζόμενους της VENUS ακόμα πιο αποφασιστικά να συσπειρωθούν στο σωματείο. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην VENUS για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια