GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Συναδέλφισσα-συνάδελφε, ως εργαζόμενοι καταδικάζουμε την πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης, η οποία με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένο...

Συναδέλφισσα-συνάδελφε, ως εργαζόμενοι καταδικάζουμε την πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης, η οποία με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και χρησιμοποιώντας καταχρηστικά το άρθρο 44 του Συντάγματος, αποφάσισε το «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ, βάζοντας έτσι με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο «λουκέτο» στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. 

Σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι
Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι υπόθεση όλων μας.
Η ΕΡΤ είναι η αρχή του τέλους.
Είμαστε στο πλευρό τους.

Μετά την υγεία, την παιδεία, και το νερό, ήρθε η σειρά της δημόσιας ενημέρωσης. Η κυβέρνηση έχει ως στόχο να συγχωνεύσει και να καταργήσει δημόσιους οργανισμούς, θέλοντας να οδηγήσει χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο.

Με αυταρχισμό και ακραία επίδειξη πυγμής καταργεί δημόσια αγαθά και τα προσφέρει δώρο στα ιδιωτικά συμφέροντα με απώτερο σκοπό την άμεση διάλυση των Δημοσίων Φορέων και τις απολύσεις εργαζομένων.
 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και κάθε πολίτη αυτής της χώρας σε κοινό αγώνα, για τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, το δικαίωμα στην εργασία και την περιφρούρηση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών.
 
Συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία της ΑΔΕΔΥ, Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια