GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γυφτοπάζαρα και όργια παρανομίας στην πόλη της Ξάνθης!

-Βούλγαροι και Κινέζοι λαθρέμποροι δρουν ανενόχλητοι με τις Αρχές να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου  Σε ένα απέραντο γυφτοπάζαρο έχει...

-Βούλγαροι και Κινέζοι λαθρέμποροι δρουν ανενόχλητοι με τις Αρχές να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου 


Σε ένα απέραντο γυφτοπάζαρο έχει μετατραπεί η πόλη της Ξάνθης, με Βούλγαρους και Κινέζους λαθρέμπορους να δρουν ανενόχλητοι στην περιοχή, πουλώντας δίχως έλεγχο και χωρίς φυσικά να εκδίδουν το παραμικρό παραστατικό προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας.

Την περασμένη Κυριακή πλήθος βουλγάρων και κινέζων λαθρέμπορων, έστησαν την πραμάτεια τους στην περιοχή της Χρύσας, κατά τη διάρκεια θρησκευτικής εκδήλωσης των μουσουλμάνων κατοίκων της περιοχής, πωλώντας προϊόντα χωρίς φυσικά να εκδίδουν παραστατικά και χωρίς να έχουν λάβει την παραμικρή αδειοδότηση για την τοποθέτηση των πάγκων τους σε δημόσιους χώρους. 

Σε επικοινωνία του ThrakiToday.com με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο υπεύθυνο για τη Δημοτική Αστυνομία κ. Αλέκο Κυριακίδη, ο ίδιος ανέφερε πως δεν ήταν σε γνώση του το συγκεκριμένο περιστατικό και πως ουδέποτε δόθηκε άδεια στους συγκεκριμένους μικροπωλητές. Παράλληλα ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία καταγγελία από κατοίκους της περιοχής στη Δημοτική Αστυνομία ώστε αυτή να επέμβει, και να βεβαιώσει παραβάσεις, επικαλούμενος αντίστοιχη θρησκευτική εκδήλωση που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης και όπου μετά την παρέμβαση της Δ.Α. απομακρύνθηκαν οι λαθρέμποροι μικροπωλητές. 

Ωστόσο στην περίπτωση της Χρύσας, υπήρξε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ήδη από το βράδυ του Σαββάτου όποτε και έκαναν την εμφάνισή τους οχήματα με βουλγάρικες πινακίδες τοποθετώντας τους πάγκους αλλά και τα “ράντζα” τους στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η παραμικρή επίσημη καταγραφή του συμβάντος ή και η όποια τυχόν(sic) παράβαση. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και την Κυριακή, όπου έκαναν την εμφάνισή παράλληλα με τους τουρκόγυφτους με βουλγάρικα διαβατήρια και Κινέζοι μικροπωλητές, οι οποίοι με τη σειρά τους τοποθέτησαν τους πάγκους τους πωλώντας προϊόντα χωρίς φυσικά να εκδίδουν αποδείξεις.    

Δυστυχώς το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αποτελεί μοναδική εξαίρεση, αλλά τον κανόνα με συνοικίες της περιοχής αλλά και πεδινούς και ορεινούς οικισμούς να μετατρέπονται σε γυφτοπάζαρα και τους επιτήδειους να δρουν ανενόχλητοι, δίνοντας ένα ισχυρό χαστούκι στους έμπορους της περιοχής που ακολουθούν το γράμμα του νόμου και τις  ελεγκτικές υπηρεσίες να προσπαθούν να προσαρμοστούν στην … καλοκαιρινή ραστώνη.    





1 σχόλιο

  1. ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΙΝΤΑ ΆΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΑΙΟΣ; ΣΑΣ ΦΤΑΙΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή