GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζούγκλα το Πετροχώρι Ξάνθης! Άγρια χόρτα και φίδια παντού…

Σε μια μικρή άγια ζούγκλα έχει μετατραπεί ο οικισμού του Πετροχωρίου του δήμου Ξάνθης, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν στο ThrakiToday.c...

Σε μια μικρή άγια ζούγκλα έχει μετατραπεί ο οικισμού του Πετροχωρίου του δήμου Ξάνθης, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν στο ThrakiToday.com πως τα χόρτα στις συνοικίες του χωριού έχουν μετατραπεί σε δέντρα ενώ ξεκίνησαν οι επιδρομές των φιδιών. 

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, η πυκνή άγρια βλάστηση που έχει αναπτυχθεί στα στενοσόκακα  του χωριού καθιστά ακόμη και επικίνδυνη για τους κατοίκους τη διέλευση, καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους φίδια και άλλα επικίνδυνα έντομα και ερπετά. 

Η κατάσταση δεν είναι πρωτόγνωρη για τους ίδιους, καθώς όπως εξηγούν αισθάνονται παραμελημένοι επιρρίπτοντας ευθύνες στη δημοτική αρχή γι’ αυτό.

Από την πλευρά του αντιδημάρχου του Τμήματος Πρασίνου του δήμου Ξάνθης κ. Αναστάσιου Θεοδωρίδη γίνεται γνωστό πως το πρόβλημα είναι υπαρκτό και αποδίδεται κυρίως στις βροχές των τελευταίων ημερών αλλά και στο ότι η Υπ. Πρασίνου διαθέτει περίπου 12 άτομα προσωπικό για την περιποίηση των χώρων πρασίνου, αριθμός ωστόσο που δεν επαρκεί για την κάλυψη όλων των αναγκών του δήμου.

«Το προσωπικό στο Τμήμα Πρασίνου είναι γύρω στα 12-13 άτομα, που να πρωτοπάνε; Και ευτυχώς μόνο οι εργαζόμενοι του Πρασίνου είναι πάρα πολύ εργατικοί ειδάλλως θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Το προσωπικό αρκεί για την πόλη αλλά με τα χωρία δεν φτάνει και αυτό το βλέπουμε τώρα και στην πράξη» σημειώνει ο ίδιος, αναφέροντας παράλληλα πως θα υπάρξει άμεση μέριμνα από πλευράς του δήμου ώστε τις επόμενες ημέρες να τακτοποιηθεί το πρόβλημα με τα χόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια