GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις ως τον Αύγουστο;

Η παράταση που ουσιαστικά έχει προαναγγελθεί από τον ίδιο τον Γ.Γ. εσόδων φαίνεται πως θα είναι μεγάλη και θα βάλει τους πολίτες σε διαδικ...

Η παράταση που ουσιαστικά έχει προαναγγελθεί από τον ίδιο τον Γ.Γ. εσόδων φαίνεται πως θα είναι μεγάλη και θα βάλει τους πολίτες σε διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων ως τον Αύγουστο. Οι τόκοι των καταθέσεων στις τράπεζες είναι η κύρια αιτία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Ελλάδα, βάσει των στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών, περίπου 680.000 άτομα με καταθέσεις ικανές να τους αποδώσουν τόκους άνω των 250 ευρώ.

Τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών θα εισαχθούν όμως στο taxis net αργά, ως τος 24 Ιουλίου, γεγονός που θα σημάνει ότι όλοι αυτοί οι φορολογούμενοι θα ξεκινήσουν να υποβάλουν τη δήλωσή τους την τελευταία εβδομάδα του μήνα, ουσιαστικά δηλαδή την τελευταία στιγμή πριν την καταληκτική ημερομηνία.

Αν μάλιστα υπολογίσει κανείς και τους συνδικαιούχους των λογαριασμών τότε ο αριθμός ανεβαίνει πολύ πάνω απ΄ τις 680.000 δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Έτσι όλα δείχνουν ότι το υπουργείο θα προχωρήσει σε γενναία παράταση που μπορεί να φτάσει και τον ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια