GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΕ Ξάνθης από τους εμπόρους!

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Ο.Α.Ε.Ε της Ξάνθης από τη γραμματεία Ν.Ξάνθης της Π.Α.Σ.ΕΒΕ.  «Η δια...

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Ο.Α.Ε.Ε της Ξάνθης από τη γραμματεία Ν.Ξάνθης της Π.Α.Σ.ΕΒΕ. 

«Η διαχρονική ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων, η αναδουλειά και τα μέτρα εξόντωσης των μικροεπαγγελματιών αυτοαπασχολούμενων έχουν διαμορφώσει μια κυριολεκτική καθημερινή κόλαση για τη ζωή τους. Σχεδόν οι μισοί από τους ασφαλισμένους έχουν σημαντικά χρέη και απειλούνται και με δικαστικές διώξεις.  Παραδόθηκε υπόμνημα στην διοίκηση του Ο.Α.Ε.Ε Ξάνθης και ταυτόχρονα δόθηκε νέο αγωνιστικό ραντεβού για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικροεπαγγελματίες ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΕΒΕ Ξάνθης προσθέτοντας πως «τα μέτρα που παίρνονται εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, καταληστεύουν και εξαφανίζουν από το χάρτη τους μικροεπαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για απόλυτη εξαθλίωση του λαού για να σωθούν τα μονοπώλια, οι μεγαλοεπιχειρηματίες από την κρίση τους. Οι εργαζόμενοι, οι μικροεπαγγελματίες, οι φτωχοί αγρότες καλούνται τώρα με κοινή συμμαχία και δράση να απαντήσουν στην ληστρική πολιτική που τους γυρίζει πάρα πολλά χρόνια πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια