GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε δημοπρασία ξανά ο ΗΝΙΟΧΟΣ! Έκπτωτος ο πρώτος ανάδοχος

-Στις 26 Ιουνίου ο νέος διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου  Στην εκ νέου δημοπρασία του τουριστικού καταλύματος «Ηνιόχος» που β...

-Στις 26 Ιουνίου ο νέος διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου 

Στην εκ νέου δημοπρασία του τουριστικού καταλύματος «Ηνιόχος» που βρίσκεται στον οικισμό Κομνηνών του Δήμου Ξάνθης προχωρά ο Δήμος, καθώς ο πρώτος ανάδοχος κρίθηκε έκπτωτος λόγω αδυναμίας να προσκομίσει εγγυητική επιστολή.   

Ο δήμος προκήρυξε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταλύματος με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 500,00 € μηνιαίως  ήτοι  6.000,00 € ετησίως. 

Ο πρώτος ενοικιαστής του ακινήτου δεν κατάφερε να προσκομίσει την απαραίτητη εγγυητική επιστολή, που αντιστοιχούσε στο 10% των συνολικών μισθωμάτων, και έτσι  ο δήμος προχωρά σε νέα δημοπράτηση του καταλύματος. 

Η Δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Ξάνθης, στην  οδό Μαυρομιχάλη 6,  την 26ην  Ιουνίου 2013 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 13.00΄ μέχρι 13.30΄ ενώπιον της οικονομικής επιτροπής.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας :
α) Ως εγγύηση,  γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού 600,00 €, για την διασφάλιση των όρων της δημοπρασίας.
β)  Βεβαίωση μη οφειλής τελών και δικαιωμάτων από το Ταμείο του Δήμου, από οποιαδήποτε αιτία, του ιδίου καθώς και του εγγυητή του.
γ) Υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνει ότι έλαβε γνώση των όρων της υπ΄ αριθ. 29047/12-06-2013 αναλυτικής διακήρυξης εκμίσθωσης ακινήτου.
δ) Καταστατικό της εταιρίας σε περίπτωση που συμμετέχουν νομικά πρόσωπα.(σύσταση, εκπροσώπηση και τυχόν τροποποιήσεις).
ε)  Βεβαίωση Φορολογικής Ενημερότητας.
στ)  Βεβαίωση Ασφαλιστικής Ενημερότητας.
ζ)  Αντίγραφο ποινικού Μητρώου.
η) Υπεύθυνη Δήλωση που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν έχει αποκλειστεί από διαγωνισμό του Δημοσίου ή των ΟΤΑ, δεν έχει υποπέσει σε σοβαρό παράπτωμα κατά την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας.


Οι όροι της σχετικής διακήρυξης της δημοπρασίας, βρίσκονται στο Γραφείο της Γραμματείας της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια